Cuma, Şubat 27, 2009

Tavuk kanat ızgarada

Tavuk kanatları akşamdan marine ettim.. Zeytinyağ, sarımsak, biberiye ve tuz ile..
Ertesi gün ızgara tavada kızarttım çok lezzetli ve çıtır çıtır oldular..
İyi hafta sonları..

6 yorum:

  1. Kahvaltımı yeni yaptım. Ama senin yüzünden tekrar acıktım gördün mü:) Hem de sabah sabah canım tavuk istedi. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Ay bunlar ne güzel şey böylee.marine yöntemini hemen not alıyorum.tavuğa da bayılırım zaten.ekmeğini de yağına bana bana ohh :) ellerine sağlık canım .

    YanıtlaSil
  3. Oh ohhh.mis gibi olmuş valla.afiyet olsun canım.sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. afiyet olsun gülüm uzun zamandir kokusundan yiyemediydim:)fakat cok lezzetli görünüyor elelrine saglik..

    YanıtlaSil
  5. oy oy oy ne yapsam acaba gece girmemek lazım bu nete. İnsanın iştahı açılıyor. Yesen bir türlü yemesen olmaz. Neyse ben yarın telafi edeyim bari.Ellerine sağlık size afiyet olsun cnm öpüldün...

    YanıtlaSil
  6. tavuğu en çok kanat olarak tüketiyoruz. Bu baharatlarla deneyim gelecek sefere, sarımsağı çok severim zaten.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız beni mutlu eder...
Teşekkürler...