KARNABAHAR SALATASI
Ben bayılırım, ama sevmeyenler de var biliyorum.. Kimisi de pişerkenki kokusundan rahatsız oluyor. Bu tarifi günlerde de yapabilirsiniz sağlıklı bir tercih olacaktır :)
Karnabaharı yıkadıktan sonra, sadece çiçek kısımlarını çiğ olarak ceviz içi ile beraber rondodan geçiriyorsunuz. Miktar veremiyorum, büyüklükleri farklı çünkü.
Tabağa alıp üzerine zeytinyağı, tuz, limon, yeşil soğan, maydanoz, dereotu, nar ekşisi- yani bir salataya konabilecek her şey..
Bir miktar hepsi harmanlanıp tadını çekene kadar bekletip servis edin, ben çok seviyorum bu tadı, afiyetler olsun :)
Valla ben de çok severim karnabaharı Eda'cım, hiç bu şekilde denememiştim, denemeli mevsimi geçmeden...
YanıtlaSilSevgiler :))
Burcucummm nerelerdesin özledim seniii :)
YanıtlaSilBu yorum yazar tarafından silindi.
YanıtlaSilDeğişik bir salata ellerinize sağlık,paylaşım için teşekkürler.
YanıtlaSilTarif için teşekkürler.
YanıtlaSilsalam..
YanıtlaSilplesiran..
YanıtlaSilTarifinizi denedim,hayran kaldım.Bloğumda yayınladım.Elinize sağlık.
YanıtlaSil