Cuma, Şubat 01, 2008

Yapmayı Ertelediğimiz Kolay Şeyler Sobesi...

Evet tembelim ben... İşte Burcu'nun yorumuyla kendime geldim.. Aslında tembel değilim de kafam bir yerde takılmış kalmış ise dünya duruyor ve tüm konsantrasyonum orda oluyor...Neler olup bittiğinden hep uzak kalıyorum... İki kere sobelenmişim ama haberim yok !! Burcu haber verdi bana, nerelerdesin diye :)) Blog arkadaşlarımı çok uzun zamandır ziyaret edemiyorum yoğunluktan.

Sırasıyla tüm soruları cevaplandıracağım, çok özür dilerim :)

İlk sobe konusu... Yapmayı ertelediğimiz kolay şeyler...

Maalesef ben de çoğu insan gibi erteleme konusunda çok başarılıyım :)) Halbuki hep derim, yarına çıkacağımızın garantisi mi var.. Ya da o şarkıdaki gibi... "Bugünkü aklım olsaydı, harcar mıydım günlerimi"..

Şimdi... Konumuz yapmayı ertelediğimiz küçük şeyler ise ilk çırpıda şunları yazabilirim

* Sporu hayatıma maalesef tam anlamıyla alamıyorum Bir türlü rutin oluşturamadım. Bir giriyor, bir çıkıyor... Bu konuda disiplinli olmak isterdim. Yazları düzenli yüzmek dışında düzenli başka aktivitem yok.

*Hobilerimi de çok ihmal ediyorum. Duvarda asılı duran bir udum var. Dekor niyetine duruyor son yıllarda... Kullanılmaya kullanılmaya başkasına verilmiş şövalem, boyalarım, fırçalarım, tuvallerim var. Okunacak bir sürü kitabım var. Bunun yanında yapmak istediğim, gözümü diktiğim, ama fırsat bulamadığım başka hobiler..

*Ne güzel araba kullanıyorken başkasının yaptığı küçük bir kazayı kafamda büyütüp büyütüp bir direksiyon fobisi oluşturduğum ve bu konuda dünyanın en sinirleri alınmış şeker gibi bir hocasından bile faydalanamadığım için kendime çokkk kızıyorum :))

*Pastacılık kursuna gitmek istiyor, ama vakit bulamıyorum.

*Ziyaret etmek istediğim yurt içi gezileri... Hep erteliyorum.

*Ziyaret etmek istediğim, gönül koyan, eş, dost, akrabalar...

Daha bu liste uzar gider ama sırada öbür sobe var :)

Ben şimdi kimi sobelesem...
Aslı, Aysel sobeeee...

5 yorum:

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Ey biyonik oğlak kadını acırım acırım da o ud a acırım :)) Ne kadar benzeşiyoruz diyorum her yazında hakkaten ben niye Ankarada yaşamıyorum ya :)))
Sevgiler...

aslı varmış, aslı yokmuş dedi ki...

Canım; ertelediklerini okuyunca pek çok benzer yönümüz olduğunu gördüm. Heralde hayatın sorumlulukları ve gidişatı kendimizde birtakım ertelemelere yol açıyor.inşallah yarın geç olmadan isteklerimizi gerçekleştirebilmek dileğiyle soben için teşekkür ediyorum. Ben de artık kendi kendimi sobeliycektim neredeyse kimse sobelemiyor derken sen tarafından sobelendim benim için bugünün sürprizi oldu çok teşekkür ederim. Şu ara yatılı misafirim var ilk fırsatta sobeme yazı yazacağım.Sevgilerimle öptm.

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

Eda'cım ne güzel yazmışsın,derler ya insan öldüğünde geride yapılacak 60 yıllık işi kalırmış(rivayete göre)bizde sanırım biraz hayatın akışına kapıldık.plan plan ancak uygulama yok.olsun yaparız umarım birgün....

bir demet feslegen dedi ki...

Burcu'cuğum
Biyonik ha!:)Ah canım ya, uduma ben de çok acıyorum..Ben artık benzeşme safhasını geçtim de, uzaktaki ikizim diyorum sana :))
Kimbilir bigün yolumuz biyerlerde kesişir belli mi olur :)Sevgiler

Aslı'cığım
Blogları bu yüzden seviyorum işte..Biyerlerde ben gibi düşünen, benzer duygular içerisinde olduğum insanların var olduğunu bilmek çok güzel..Canım sobe konusunda kendini sıkıntıya sokma, kolaylayınca yazarsın nasıl olsa..Sevgiler

Semra'cığım
Çok hoş yazmışsın :) Uygulama konusunda haklısın. Ama insan umutsuz nasıl yaşar dimi, hayalleri olmayanlara acıyorum ben. Kocaman sevgiler canım

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

EDACIĞIMMM SOBENE CEVAP VERDİM CANIMMM... SEVGİLİLER GÜNÜN DE KUTLU OLSUN. KOCAMAN ÖPÜYORUM....