Cumartesi, Ekim 11, 2008

Tavada çupra, salata ve patates kavurma eşliğinde..

Çupraları tavada kızartıyoruz güzelce..
Marul, havuç, taze nane, taze fesleğen, roka ve eklenebilecek diğer yeşillikler, limon zeytinyağı, tuz ilavesi ile salata yapıyoruz..
Patetesleri haşlayıp, küçük doğrayıp, soğan, biber salçası ve tuz ilavesi ile kavuruyoruz..
Hepsini servis yapıyor ve afiyetle yiyoruz..

15 yorum:

Unknown dedi ki...

Eda'cım afiyet şeker olsun çupra bence en lezzetli balıklardan sunumda çok hoş ellerine sağlık,iyi hafta sonları dilerim,sevgiler..

Adsız dedi ki...

süperr..Kılçık işi zahmetli ama yemesi bir o kadar lezzetli:) Ellerinize sağlık..

Hayatın Ta Kendisi Lokantası dedi ki...

Ana yemek balıksa, kötü olma ihtimali varmı :)
Ellerine sağlık. Harika

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Balık zamanı :)) Biz açmadık sezonu henüz, bu görüntünün verdiği iştahla açarız pek yakında :))
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Yemede yanında yat mis. Bu arada yorumum gelmiyor ve dejavu yorumların gelmiş başka varmıydı canım?

neslihan erzincan özgür dedi ki...

vallahi ne güzel anlatmışsınn canım çekti:-)))ellerine sağlık canım,nefis bir görüntü.afiyet olsun size.sevgilerimle...

bir demet feslegen dedi ki...

Derya'cım
Bence de çok lezzetli hele ki, şöyle denize nazır yemesi ne de güzel olurdu dimi ;)
Sevgiler

Mutfakcini :) Sen Karadeniz'li değilsin, anlaşıldı :)Kılçık zahmetli yorumuna istinaden dedim :)Ama haklısın hamsi, somon, palamut hariç tüm balıklar kılçıktan bezdiriyor..
Sevgiler

Destina,
Ana yemek ve çok da kolay geliyo yapımı, oturup dolma sarmanın yanında şipşak.. :)Hem de çok sağlıklı
Sevgiler

Burcu'cum
Ooo geç kalmışınız canım benim, iştaha getirdimse ne mutlu :))
Sevgiler

Craft'cım
Heyoo gelmiş demek, uğrarırım birazdan sana :)
Sevgiler

Neslihan'cım
Sağol canım benim, bilsem uçuruverirdim sana da bir porsiyon..
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Evet kuzum gelmiş ben arada geç onaylıyorum bazen de bilgine yani gelmedi sanma :) Öperim.

Betül İnce dedi ki...

Off Eda'cığım,

Bayıldım bu görüntüye ben, ellerine sağlık.

Sevgilerimle.

bir demet feslegen dedi ki...

Betül'cüm
Sağol canımm :)Beğenmene sevindim..
Sevgiler

Cocukla Cocuk dedi ki...

Elinize sağlık, balık sever olarak bayıldık bu yemeğe

nurdan dedi ki...

eda'cım ellerine sağlık..Ankara 'da balık sezonu açıldı artık ve senin balık da süper görünüyor..Patates kavurmasının eşliği çok ilginç geldi.Geçekten de çok yakışır bence de sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

:) Karadenizli değilim evet.Balık yemeyi bırakırsın beni yerken görsen:)ayıklanıp önüme konunca yiyorum ama:)

bir demet feslegen dedi ki...

Sevgili çocukla çocuk,
Sevindim beğenmenize :)Ben de sizin sitenizi çok beğendim,
Sevgiler

Nurdan'cım
Ankara'da balık nerdeyse Karadeniz kadar taze artık şimdilerde..
Yanına patatesin kavurması da püresi de kızartması da çok iyi gidiyo, dene mutlaka :)
Sevgiler

Mutfak cini,
Ne mutlu sana ki bir ayıklayan var demek ki :))
Balık yemeyi bırakmam, bende çok yavaş yemek yerim, karşımdakiler bezer artık :)İdare ederiz yani anlayacağın ;)
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Balık mevsimi açıldı , bol bol yemek gerek:)

ellerinize sağlık hayırlı haftalar...