Cuma, Şubat 20, 2009

Paris'i Şaşırtan Türk...


Bu yazım da neredeyse, yarıyıl tatilinden bu yana arşivde beklemekte.. Cengiz Abazoğlu, her zaman sıcak, mütevazi, gülümseyen bir kişi imajı çizmiştir bende.. Yakın zamandaki büyük başarısını duymuşsunuzdur herhalde.. İlk defa Paris'te yaptığı defile ve Türk adını dünyaya böyle güzel ve şık duyurmasıyla ilgili haberlerden alıntılar :

İlk defilesi olmasına rağmen beklenilenin üzerinde ilgi gören Abazoğlu'nun Paris'in ünlü "George 5 Oteli"nde düzenlediği defilede sunduğu kreasyon için izleyiciler, olumlu görüş bildirdi.

Modacı Abazoğlu, modanın merkezi Paris'te ilk defa defile düzenlemekten büyük heyecan duyduğunu belirterek, bundan sonra daha sık Paris'te defile düzenlemek istediğini, gelecek temmuz ayında sonbahar-kış koleksiyonunu da Paris'te tanıtmak istediğini söyledi. Abazoğlu, Paris'te ilk defilesi olduğu için gerçekten büyük emek sarf ettiğini belirterek, "Bunun karşılığı olarak izleyenlerden aldığım alkış beni son derece heyecanlandırdı ve mutlu etti" dedi.
Cengiz Abazoğlu'nun Türkiye'den özel olarak gelen yakın dostları eski mankenler Ebru Şallı ve Deniz Akaya, ünlü modacıyı Paris'te yalnız bırakmadı. Ayrıca defileyi izleyenlerden Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Osman Korutürk ve eşi Suzan Korutürk ile ünlü organizatör Erkan Özerman ile İstanbul'dan gelen bir grup moda sever Abazoğlu'nu alkışlayıp tebrik edenler arasındaydı.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım genç yaşına rağmen çok iyi bir modacı başarılarının devamını dilerim,paylaştığın için teşekkürler sevgiler...

Adsız dedi ki...

Cengiz Abazoğlu koleksiyonlarını çok seviyorum ben de.Yurtdışında da çok güzel başarılara imza atıp Türk ismini duyurması tadir edilmesi gereken bir durum.Canım paylaştığın için saol :)