Cumartesi, Ağustos 22, 2009

Ödülüm varmış..


Sevgili arkadaşlarım Anka ve Ebvata beni ödüllendirmiş, çok teşekkür ederim kendilerine.. Her ne kadar şu sıralar çok da yaratıcı olamasam da.. :)

Kendimiz hakkında 7 ilginç madde sıralayacakmışız kural gereği..

1. Aslında doğru olan bu olmalı ama başkalarına ilginç geliyor; ne diyorsam odur, bir şeye karar verdiysem; hele de birine bir söz verdiysem her ne pahasına olursa olsun onu yerine getiririm.

2. Korku filmi izlemeyi çok sever ama müthiş korkarım aynı zamanda, yalnız falan da kalamam izledikten sonra :)

3. Hiç tarzım olmayan bir programa bakarak, ya da o tür bir şarkı dinleyerek o sırada beynimdekileri boşaltabilirim.

4. Her şeyi denemek gibi meraklarım var. Ucundan kıyısından da olsa ben her şey hakkında bir tecrübe edinmeli, fikir sahibi olmalıyım gibi bir takıntım var.

5. Yolda yürürken ferah ferah yürümeliyim, kalabalıklardan ve insanların çarpmasından, kısaca yakın temastan nefret ederim.

6. Altıncı hissim kuvvetlidir. Rüyalarım çıkar, tahminlerim tutar. Bir görüşte kişiler hakkındaki düşüncem sonunda hep hislerimi haklı çıkarır.

7. Mutfakta yemek yaparken benim kadar elini yıkayan biri var mı acaba :) Tavuğa dokunduktan sonra hele, ellerimi hiçbir yere değdirmeden acayip şekillerde musluk açıp yıkarım :) Limon da domates de dokunduktan sonra ellerimi fena yapar. Balığı ve bütün tavuğu tutup yıkayamam. Ete dokunmayı da çok sevmiyorum, mümkünse eldivenle.. :)

Şimdi bu ödülü 7 kişiye paslamam gerekiyormuş. Aslında tatilden geç döndüğüm için herkesin ödüllendirilmiş olduğunu gördüm tüm bloglarda. O sebeple dileyen herkes buradan ödülü alabilir ve cevaplayabilir ..

Mutlu hafta sonları dilerim.

5 yorum:

tugbatugba dedi ki...

mutlu hafta sonları canımcım ve tebrikler...

MAVİ UMUT dedi ki...

Müthiş korkarak korku filmi izlemek çok güzeldi.:)

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım tbrk ediyorum...

mutfakcini dedi ki...

pişşt :) 5.maddeyi unut.Beyoğlu kalabalık ;)

Cocukla Cocuk dedi ki...

ben varım sık sık ellerini yıkayan . Hoşşgeldiniz bu arada