Perşembe, Aralık 17, 2009
Kağıtta Barbun
Kağıtta hamsi tarifi vermiştim şu yazımda hatırlarsınız.. Aynı tarifi barbunla yapıyorsunuz. Son derece güzel oldu. Pişirme kağıdındaki yağa bakar mısınız.. Oysa tuzdan başka bir şey yok içinde..
Bir de bunu yağda kızarttığınızı düşünün..
Kızartmadan başka şekil balık yemeyen kardeşime
Ve barbun seven JM ciğime gitsin bu tarif.. :)
Deneyenlere afiyetler olsun..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
14 yorum:
nedense fırında saglıklı oldugunu bilsek de yine kızartmasını yeriz.Ellerine saglık.
ohh ohhh canımmm miss misss ellerine sağlık...
barbunu çok severim canım nefis olmuştur kağıtta.zaten kendisi çok yağlı olduğu için barbunun,en iyisi fırında yapmak.ellerine sağlık canım.mutlu haftasonları..
ellerıne saglık arkadasım.
nasılda severimmm.......
:))))
Edoş'ummm denedim biliyosun ;) Nefis olduuu.Parmakalrımı da yedim yanında :) Ellerine sağlık canım.öpüyorum seni.
Edoşum kuşum biraz yoğunum/rahatsızım geç dönebildim sana:(
Yine herzamanki gibi harikasın, bayıldım balığıma;) Biz de böyle yapıyoruz biliyor musun.Gerçi laf aramızda kızarmış halini daha çok severim. O kağıtlar benim kurtarıcım zaten, ne bulursam üzerine koyup fırına veriyorum=))
Harika seçimm.:) Barbuna bayılırım en sevdiğim ilk birkaç balıktan..:)
Farz ettiniz denemeyi varya.:)
KIS AKLIMA GELDİ DE BEN HİÇ BARBUN YEMEDİM DENEMEK LASIM...
HAMSİCİYİM YAA BALIK DEYİNCE AKLIMA HEP HAMSİ GELİYOR BAŞKA BALIK YİYEMİYOM :p
mimlendin Eda'cımmm ;)
ellerine saglik canimmm misss simdi bu yenmezde ne yapilir:))
Edacım canımmm ben geldimmmmmmmm :)))) ben de bugün barbun yaptımm ama tavada,bi dahaki sefere bunu bi deneyeyim bakalım eminim süper olcak.özledim seni arkadaşım.öpüyorum çoook.
yok yaaa gece gece böyle yemekli tatlı blogları geze geze neden yemek yapmasını tatlı yapmasını bilmiyorum diye isyan etmeye başladım.
Barbun en sevdiğim balıktır desem yeridir. Ellerinize sağlık
Yorum Gönder