Perşembe, Aralık 17, 2009

Mim 1

2 mim var beni bekleyen.. İlkinden başlayalım.. Ebrulim mimlemiş.. Benim için önemli olan 5 yeri sıralamam isteniyormuş..


1. Batı Karadeniz.. Yeşili ile denizi ile insanları ile, ne güzel memleketimdir..

2. Ankara.. Seviyor muyum, sevmiyor muyum bilmiyorum :)) Ama benim için önemli bir yer..

3. İzmir..Çocukluğumun ve ilk gençliğimin en güzel yılları orada geçti. Neşeli, gamsız kasavetsiz, deli dolu güzel yıllardı ve çok özledim..

4. Güney Doğu Anadolu'nun bazı illeri.. Herkes gidip görmeli.. Aynı ülkede yaşayıp da nasıl ayrı dünyalarda olduğumuzu görmek için.. Öyle uzaktan atıp tutmak kolay.. Turist olarak tur gezileri yapmak da kolay.. Gidip kalın bakalım, hizmet verin orada, en az 3 ay kalın da şartlar nasıl, yaşamak nasıl bir görün derim..





5. Amerika'da bir kaç şefin restaurantlarının bulunduğu yerler.. Bu hayal tabi.. Belçika'da çikolata fabrikası gezmek.. v.s... Bitmeezzz :)

4 yorum:

mutfakcini dedi ki...

Teşekkür ederim canımmm :) Hastalıkla boğuşurken ihmal de etmezmiş hiç bi şeyiiii ;)

ipex dedi ki...

aa 1 senedir Belçikadayım, hiç aklıma gelmemişti fabrika gezmek! paket paket mideye indirirken nasıl yapıldığını düşünmemişim demek ki :) keşke gelseydin de birlikte gezseydik edacım :)

bir demet feslegen dedi ki...

Ebrulim, etmem tabii, çalışkanım ben :P

İpek, inanmıyorum, gezmedin mii.. Yaklaşık 2 yıl olmuş başka bir mimde yine bu isteğimi yazmışım. Demek ki ben bu Belçikadaki fabrika olayına fena takmışım :) Bakarsın gelirim, kimbilir, evrene olumlu mesaj gönderelim de olsun :))
Paket paket mideye indir canım, afiyet bal şeker olsun :)

Demli Hayat dedi ki...

Evet izmir deyince bir iç çektim..
Bende İzmirliyim...