Perşembe, Şubat 18, 2010

Çantamın İçindekiler Sobesi..


Bu mim bana gelmesin diye umuyordum aslında ama, geldi sonunda :) Hem canım arkadaşım Ebrulimden geldi ve kendisi o kadar nazik bir şekilde sobeledi ki, önceden telefonda haber verdi sohbet arasında, seni mimleyeceğim diye, yani gel de cevaplama böyle bir incelik karşısında..

Yine de bu yazıyı ve benim çantamın içini kim merak eder de sonuna kadar okur bilmiyorum ama, çanta içi bana göre özel bir alan.. O sebepten bu yazının üzerine birden fazla yazı yayınlayayım da bu konu arada kaynasın şeklinde bir cinlik düşünmekteyim :) Zaten markalar görünmesin diye ne kadar kapamaya çalışsam da illa ki göründü, yapacak bir şey yok kusura bakmayın..

İşte çantamdan çıkanlar : Cüzdanım, üzerinde fil amblemli öğrencimin hediyesi bozuk para çantası, üzerinde hello kitty resmi olan içinde flashlarımın bulunduğu küçük çanta, kırmızı küçük çantanın içinde müzik çalarım, cep tel. kulaklığı, mini şarj aparatları, baloncuk yapma ekipmanım, parfümüm, güneş gözlüğü, not defteri, ıslak mendil, kredi kartı büyüklüğünde aynalı ruj aparatı pratik olsun diye çantada, 2 ruj, 1 gloss, 3 adet sakız kutusu, tarçınlı drajem çıkmamış resimde çok severim kendisini, kalem hastası olduğumdan içinde en az 8 tane olduğunu tahmin ettiğim kalem kutusu, el kremim, selpak, ve o görünen bordo makyaj çantasının içinde incik cincik bir sürü şey var küçük not defterleri, tokalar, bir sürü ıvır ve zıvır.. Fotoğraf makinem görev başında olduğu için resimde yer alamadı tabii ki, telefonum da şarjda olduğundan bu kareye girememiş..

Vee, en önemlisi resime eklemedim ama çantamda her daim çikolata bulunur.

Şimdi ben kimleri sobelesem.. Makyaj kraliçeleri Derya ve Irazı ; mutfak harikalarıyla Elif'i.. Haydi kızlar, dökün çantaları..

4 yorum:

Sorriso dedi ki...

Tarçınlı draje mi? Sakız mı o? Çok severim tarçınlı ama hiç bulamadım. Markası ne :)

Filli bozuk çantana da bayıldım bu arada.

Sevgiler

bir demet feslegen dedi ki...

Sorriso, starbucksta kasanın önünde naneli ve tarçınlı olmak üzere satılıyorlar. Tarçınlısına bağımlıyım diyebilirim.
Filleri uğur kabul ederim teşekkürler :)

bir demet feslegen dedi ki...

Bu arada sakız değil, mini mini şekerler..

mutfakcini dedi ki...

Bordo çantayı karıştırıcam ilk fırsatta :)Teşekkürler canım yanıtladığın için ,öpüyorum seni.:)