Biraz az sulu ve çok pirinçli olduğunda bana göre ana yemek yerine geçebilir. Diyet yapanların ve Ebru Şallı'nın vazgeçemediği tahıl grubuna sofralarımızda daha sık yer vermeliyiz aslında..
Mercimeği haşladıktan sonra, soğan havuç kavurup temel çorba tarifleri gibi pişiriyorsunuz.. Çocuklar için de son derece faydalı afiyetler olsun..
Salı, Şubat 01, 2011
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
15 yorum:
corbadanziyade yemek kivaminda bana gorede ellerine emegine saglik sevgiler,
bizde bunun eriştelisini yapıyoruz tarif biraz değişik oda gayet güzel oluyor
Kesinlikle!
Yeşil mercimeği daha sık tüketmeliyiz.Hem sağlıklı & hem lezzetli..
Çorbasını da çok severim.Ellerinize sağlık.
Kesinlikle!
Yeşil mercimeği daha sık tüketmeliyiz.Hem sağlıklı & hem lezzetli..
Çorbasını da çok severim.Ellerinize sağlık.
Adı çıkmış dokuza inmez sekize yeşil mercimeğin ama ben çok seviyorum.ellerinize sağlık nefis görünüyor.
ratatoule, eriştelisini biz de çok sık yaparız, ne güzel yakışıyor değil mi..
ben de cok severim yemek olarak da cok yaparım ah bir de cocuklara sevdirebilsek:(
bende eriştelisini çok beğeniyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum,annem çok yapar 15 günde bir yapar,tadı harikadır,yoğurtludur ayrıca
Yeşil mercimeğin lezzetine bayılanlardanım ellerine sağlık canım...
Biz içine havuç da doğrayıp daha az sulu yemeğini yaparız, çok da severiz yanına birazda turşu harika olur... Ellerine sağlık Edacığım sımsıcak sevgiler...
ben yemeğini hiç değil ama,
içine girdiği tüm çorbalarda okadar çok seviyorum ki.
hatta tabağını alıp gitsem edacığım ? :)
Bomba olmuş bombaa protein deposu.Bayılırım mercimeğe,her türlüsüne :) salata,çorba ,yemek ne olursa.Alp 'in ens evdiği yemek :) ne zaman "akşama ne pişireyim" diye sorsam mercimek der :) Ellerine sağlık canım benimmm
evet eriştelisine kesme çorbası deniyor ve çok lezzetli.ellerine sağlık edacım,daha sık bekleriz :))
Sevgili arkadaşlarım beğenileriniz için çok teşekkürler :)
Size katılıyorum. Çorba da nefis görünüyor, ellerinize sağlık.
Yorum Gönder