Pazar, Ekim 19, 2008

Christina Aguilera Geldi...


Dün akşam saat 10.00'de Show TV'de Acun Ilıcalı’nın sunduğu Var Mısın Yok Musun yarışmasında ünlü şarkıcı Christina Aguilera yarıştı.. Mütevazi tavırları ve doğal davranışlarıyla takdirimizi kazandı.. Fanları sevinçten çıldırdı.. Onu orada o kadar doğal davranırken görünce, annemle ikimiz aynı şeyleri düşünmüşüz..
Şimdi orda bizimkilerden biri olsa kasım kasım kasılırdı..

Var mısın Yok musun’da Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Bolluca Köyü yararına yarışan Christina Aguilera bir önceki gün de Çırağan Sarayı’nda kimsesiz çocuklarla buluşmuş.

Mütevazı hareketleriyle dikkat çeken şarkıcı, “Yarışma teklifini kabul etmemdeki en önemli etken çocuklardı” demiş. Türkiye’den çok etkilendiğini de söyleyen ABD’li yıldız, “Bu kez sadece yarışma programına katılıyorum fakat gelecek günlerde burada bir konser vermek istiyorum. Bunu menajerime şimdiden ilettim” diye konuşmuş.

Haberde beni şaşırtan şu oldu :

"Daha önce Türkiye’ye gelen yıldızların aksine kapris yapmayan Aguilera’nın organizasyon yetkililerinden tek isteği dolabında kola bulundurulması oldu."

Ne diyelim, sevdik seni Aguilera, yine gel.. :)

6 yorum:

neslihan erzincan özgür dedi ki...

Günaydın canım,çok haklısın ben de çok şaşırdım o kadar doğal davrandı ki,alışmışız ünlü kaprislerine:-))) ödül için çok teşekkür ediyorum canım,çok mutlu oldum.sevgilerimle...

nurdan dedi ki...

Eda'cım ben pek seyredemedim ama kızlar seyretti.onlar da aynı şeyi söylediler..canım güzel bir hafta diliyorum sana sevgiler..

Tuba dedi ki...

Evet, bir bizim Ibrahim'e bak, bir de Christina'ya degil mi?

Hayatın Ta Kendisi Lokantası dedi ki...

Aaaa o dünmüydü yaa. Ben televizyondan bayağ bir kopmuşum sanırım :) ama bi ara tekrarını yakalarım sanırım.
İyi haftalar

Disalce dedi ki...

ben seyretmedim ama şimdi bakarım internette vardır kesin....

merak ettim bak...

sevgiler canım...

Adsız dedi ki...

İzledim bende ne güzel gözlemlemişsin canım benim ödülünde hayırlı olsun muck