Cumartesi, Şubat 14, 2009

Sevgililer Günü.. 14 Şubat..



Sevgililer gününüz kutlu olsun.. Herkesin sevgi dolu kalplerle, iyi düşüncelerle dolup taşmasını diliyorum.. Sadece karşı cinsle değil, tüm sevgilere ( çocuğumuza, doğaya, ailemize, arkadaşlarımıza ) kucak açalım...

Burada duruyorum.. kapı çaldı.. gerçekten.. tam da bu satırları yazarken.. kapı çaldı.. Kargoydu gelen.. Benim canım, ince fikirli, romantik arkadaşım Cemile bana bir kutu göndermiş.. Daha içine bakmadan gözlerim doldu.. İçindekiler kendi el emeği göz nuru eşyalar.. Ve ince fikriyle aramızda espriye konu olan, benim en sevdiğim renge ithafen ve kızımı da unutmadan aldığı değerli eşyalar.. Ne diyeyim.. çok duygulandım.. zaten en başında da yazmaya çalıştığım buydu..
Sevmek, sadece karşı cinsi sevmek anlamında kutlanmamalı 14 şubat.. Sevgi her yerde aslında..
Bir çocuğun gözlerinde..- ki ben o gözleri her gün görüyorum, çok şükür..
Bir dost sıcaklığında..
Anne, baba, kardeş üçgeninde..
Seni seven, zor günlerinde elini bırakmayan, seni hiç yarı yolda bırakmayan sevgilinin kalbinde..
Kısaca sevgi her yerde..
Bakmasını bilene..
Kadir kıymet bilene..
Bakarmısınız şunların güzelliğine...
Bu cin fikirli Cemile var ya... :) Benim gözümde bir Derya Baykal.. Hatta ünlü Martha.. Gerçekten.. Hani bi tv. kanalım falan olsa hemen kendisine program falan ayarlıycam :)))))))
Gülmeyiniz.. Kendi el emeği göz nuru yaptıklarını buradaki ikinci sitesinde de sergiliyor, muhteşem şeyler yapıyor, çok becerikli... Hani ben ne tığ ne de şiş bile tutmayı bilmediğimden onun yanında fecii eziliyorum :)))))))
Aaaa bu arada konusu da açılmışken arkadaşımın bu sitesine ben de Purple adı ile kozmetik v.b. deneyimlerimi yazıyorum.. Sevenlerime ve okuyucularıma duyrulur.. :)
Zira Cemile de ben de fena şekilde kozmetiğe, parfüme, süse, püse meraklıyız..her kadın gibi :)
Dönelim tekrar 14 Şubata...
Dün tesadüf nette dolaşırken, daha doğrusu başka bişey ararken, gencecik bir kardeşimin bloguna rastladım henüz 20 yaşında ama müthiş bir kalp sızısı çekiyor ve bunu anlatıyordu..
Bugün yalnız, belki de kalbi kırık bir sürü insan da var..
Onlara da diyeceğim şudur.. Hayat hep kötü gitmez arkadaşlar.. her kötünün içinde bir iyi, her iyinin içinde bir kötü var.. Ne yapalım denge böyle.. Acı çekiyoruz elbet hepimiz.. Kalbimiz kırılıyor bir yandan, bazen feci travmalar,pişmanlıklar, darbeler görüyoruz hayattan..
Boşverin.. her kötü kendi yaptığıyla kalsın.. Yüce adalet var biliyorsunuz.. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz.. Ve size de her kötü günün sonunda mutlaka bir güneş doğar.. Siz bunu yaşarken bilemezsiniz ama sonunda mutlaka, yaşadığınız şeyin bir sebebi olduğunu anlarsınız..
Herkesin bir gün mutlaka ruh eşini bulabilmesini diliyorum.. O arkadaşa da burdan çok üzülmemesini söylüyorum... Her işte bir hayır vardır..
Aşağıda gördüğünüz fotoğraf da benim patateslerimin içinden çıktı :))))))))) Temaya uygun olduğu için yayınladım :)))))))))

14 yorum:

neslihan erzincan özgür dedi ki...

sevgililer günün kutlu olsun canım.hediyelerini güle güle kullan çok güzeller.patatese ise bayıldım,doğa harikası:-)))iyi hafta sonları.sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Allahhh ben bu havayla alır başımı giderim :)))) Edacım şımartıyosun,utandırıyosun beni,her şey işte :)Canım benim,mutlu olduysan ben de mutluyum demektir.Güzel sölzerin için benim için çok değerli.Yazına ve patatesine bayıldımmm :) Hangi manav o yaaa ne romantikk.özel seçip satıyodur belki :)) Öpüyorum canımmm..

AskinAy dedi ki...

Sevgililer günün kutlu ve bol olsun canim:)dedigim gibi gülüm lancome'danda memnun kaldim yüz yikamada cok pratik oluyor köpük veya jel gerci ikiside iyi ama yaa:)fakat yinede sanirim ben clinique'i özledim onu alacagim birdahaki sefere:)sevgilerimle öpüyorum senii...

AskinAy dedi ki...

hediyelerinide güle güle güzel günlerde kullan canim,ne sanstir ama böyle bir patatesin cikmasi harikaa yaa:))

Adsız dedi ki...

bak heyecandan elim dilim dolaşmış,ne yazdığım pek anlaşılmıyo :))

karamel mutfak dedi ki...

Sevdiklerinle ve deger verdiklerinle bir ömür mutlu ol canım.hediyelerinide güle güle kullan.

Unknown dedi ki...

Sevgi ve saygı hayatından hiç eksik olmasın sevgililer günün kutlu olsun...

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

SEVGİLER DÖNÜŞÜMLÜ OLABİLDİĞİNCE,YANİ PAYLAŞIMLI OLDUĞUNDA DAHA ANLAM KAZANIYOR HİÇ ŞÜPHESİZ.HER ZAMAN SANADA GERİ DÖNMESİ DİLEKLERİMLE..
SEVGİLER GÜZELLİKLER DİLERİM CANIM.
nUnu

Tijen dedi ki...

Eda'cığım,
Hediyelerini güle güle kullan. Nice güzel günlerde güzel hediyeler paylaş sevdiklerinle.

Neşeli Sesler dedi ki...

İlahi Eda:) Şu patatese hasta oldum. Bu ne tesadüftür...

Çokk öpüyorum seni.

Hediyelerini de çok kıskandım bak:)

serrose dedi ki...

sevgililer gunun kutlu olsun.
Patatesin supermis :)
ne kozmetik mi hemen gidip bakiyorum
sevgiler

serrose dedi ki...

sevgililer gunun kutlu olsun.
Patatesin supermis :)
ne kozmetik mi hemen gidip bakiyorum
sevgiler

Adsız dedi ki...

Edoşum, hergünün "sevgili" olsun.. :)

Unknown dedi ki...

Senin de sevgililer günün kutlu olsun.. Hadiyelerini de güle güle kullan..