Pazartesi, Mart 16, 2009

Bir Pazarın Ardından & Nebahat Çehre Rüzgarı..


Yoğun, yorgun bir hafta sonu.. Tüm pazarı evde temizlik yaparak geçirdim, ben müzik olmadan temizlik yapamam :)) Birden Yaşar'dan "Divane" çıkıverdi, nasıll sevindim, nostalji oldu tam benim için.. Zira ben de üniversite yıllarımda tüm genç kızlar gibi Yaşar'a hayrandım.. Sevgili Yaşar, nolur daha çok albüm yap, kayıplara karıştın, özlüyoruz seni..

Hayranlık demişken, düşündüm de şimdiye kadar "Julia Roberts" dışında hemcinslerime karşı öyle bir hayranlığım falan olmamıştır.. Ama Julia başka.. Kocaman gülümsemesi, parlayan gözleri, uzun boyu ve düzgün fiziği ile doğallığı gönüllere taht kurmuş çookk güzel bir kadın..
Angelina Jolie de çok güzell bu arada, iyi kalpli ve yardımsever..

Konuyu bakın nasıl bağlayacağım.. Temizlik yapıp yorgunluktan bitap halde tv.ye bakarken, son derece sevdiğim bir şarkı eşliğinde star haberde Nebahat Çehre' yi gösteriyorlar..
Doğum günüymüş.. Allahım nasıl güzel bir kadın.. Aşk-ı Memnu dizisiyle herkesin sevgilisi oldu Firdevs Hanım ve diğer karakterler ama ben onu Haziran Gecesi dizisinde Özcan Deniz'in annesi rolündeyken de çok beğenirdim..

Spiker soruyor, ne yersin ne içersin, sırların ne falan misali :) Birkaç bişey söyledi, duyan herkes yapacaktır eminim :)
Ama en güzel cümlesi, " hayata bakış açımla ilgili olabilir" demesiydi.. Aynı günün öğleninde de habertürkteydi galiba.. Filiz Akın'ın programında izledim kendisini..
Doğum günü kutlu ve mutlu olsun..
Ne diyeyim herkes gibi ben de hayranım ona.. Allahım o yaşta bana da öyle güzellik nasip eyle.. :)
Akıllı bir editör çıksın, Nebahat Çehre'ye güzell bir kitap çıkartsınlar.. Hayata bakış açısını, güzellik sırlarını, anılarını anlatsınlar..
Buyrun size akıllıca bir fikir.. :)
Ve bu arada sizler için 2 resmini ekledim.. Biri Nebahat Çehre.. Biri de Firdevs Yöreoğlu.. Bilin bakalım hangisi gerçek , hangisi dizi fotoğrafı.. :)
Not : Resim kaynağı nettir..
Herkese iyi haftalar..

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Edacım mutlu haftalar tatlım bende
çok beğeniyorum Firdevs hanımı:))yaşına rağmen süper bir hatun öptüm kocaman..

Yeliz dedi ki...

eda, kadın bakımlı ve hoş diyecek çok fazla birşey bulamıyorum bravo!

Adsız dedi ki...

Süper bir kadın.Akıllı ve güzel.Resimleri de süper bulmuşsun eline sağlık :) sevgiler canımm

Cocukla Cocuk dedi ki...

hayranlarından biri de benim nebahat çehrenin..kadın he ryaşta güzeldir sözünün tam örneği kendisi inşallah onu yaşında o kadar güzel ve bakımlı olabiliriz.

Hayalbemol dedi ki...

Habertürktekini ben de izlemiştim. Sohbet güzeldi de, kıyafeti nedense biraz abartılı buldum.

Adsız dedi ki...

canım edacım, epeydir yazamadım sana, balık ziyafetin üstüne sıcak tahin helvan süper ellerine sağlık.
nebahat çehre'yi ben de çok beğeniyorum, tv de ben de izledim, ' hayattaki duruşunuzla ilgili biraz da dedi seninde bahsettiğin konudaki sorulara, ben bu cümleye imzamı atarım, hayatta durduğun yer, kendini görmek istediğin yer çok önemli, bu kesinlikle meslek, maddiyat, kariyer anlamında değil, huzurlu, mutlu olmak isteme, kendini olumsuz enerjilerden uzak tutmayı öğrenme gibi kendini geliştirmekle ilgili bir şey,bunlar insanın içindeki gençliği taze tutuyor, ancak istersen oluyor, kendiliğinden olmuyor tabii ki, Yaşı 44 bir ablanın görüşleri böyle, kendine ve kızına iyi bak sevgiler