Cuma, Mayıs 22, 2009

Model Araba Sergisi Haberi..


Ne oluyor bana bilmiyorum son günlerde.. Aslında bana değil de hayata ne oluyor.. Ben resmen hayatın peşinde koşmaktan nefes nefese kalmış bir tip gibiyim şu an :)

Hafta içi iş- ev- yorgunluktan sızarak uyuyan
Hafta sonu da sanki bu kadar yorgunluk üzerine ondan da geri kalmayayım, şunu da halletmeliyim şeklinde- akşam yine yorgunluktan uykuya sızan bir tip :)

Bu yoğunlukta siteye ait mailimi açmadığım için çooookk pişmanım- İnsanın bin tane mail adresi olursa böyle olur işte.. Çookkk sevdiğim - tanımadan sevdiğim bir blog arkadaşımla tanışma fırsatını sanırım kaçırdımmm.. Hey sen, cevap bekliyorum hadi çabukkk :)) Bin kere özürrr..

Şu yazımda Cepa'daki Gramafon sergisiyle ilgili bilgi vermiştim size.. Hatta sergi sahibinin her pazar meteoroloji radyosunda akşam 10 civarında program yapacağını da öğrendim ama bahaneyle şimdi paylaşmış olayım sizlerle..

Şu an model araba sergisi var Cepa'da.. Ben girip yanından geçip gezmeye fırsat bulamamış bir tembelim ama Sevgili Demli Hayat blogunun zarif sahibi gezmiş, görmüş ve muhteşem fotoğraflamış.. Tıklayın ve sergi foto.larını görün..

Aslında birikmiş bir sürü lafım var, beynimde gezinip duruyorlar.. Çok yakında burdayım :)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir tek sen değilsin :)
Ben de öyleyim, merak etme !!!!

Adsız dedi ki...

Bizi bu havalar mahvetti..

Adsız dedi ki...

Sergi harikaymışş, teşekkürler..

ebruli dedi ki...

Ah canım benim,dinlen biraz koşturma o kadar.Kendinle kal birazcık.birazcık da benle ;) Sergi muhteşem gerçekten teşekkürler haber verdiğin için :)

Butikpartim dedi ki...

Bu yoğunluklar,yorgunluklar ne olacak böyle..Aynı şeyleri yaşıyorum,yalnız değilsin:))

zehra dedi ki...

kolay gelsın dıyeyım o zaman ben sıze