Pazar, Mart 14, 2010

Alice in wonderland


Resmen gitmeyi 4 gözle beklediğim bu filme ne yapıp edip gidebildim.. 3 boyutlu izlemenin tadı ayrı güzeldi tabi ki. Harika bir görsel şölen olmuş. Tim Burton ve Johny Deep ikilisi yine muhteşemdi..
Şaşırdığım şey, bu filme 4- 5 yaşında çocuğunu getirmiş olan yanımda oturan bayandı. Tim Burton'un çocuk filmi yapmış olabileceği yanılgısına düşüp mü getirmişti acaba, yoksa bunu hiç düşünmemiş miydi bile !! Bence yaş sınırı en az 9- 10..
Film çok güzel, bu tarz filmleri ben gibi seviyorsanız kaçırmayın derim..
Geldikten sonra üşenmeyip bir de test çözdüm :
Harikalar Diyarı’nda yaşasan, kim olurdun?
Lewis Caroll’un kitabı Alice Harikalar Diyarında unutulmaz başyapıtlardan biri. Bu diyarda her yerde olduğu gibi iyilik de var kötülük de. Peki sen Harikalar Diyarı’nda yaşasan, hangi karakter olurdun? Merak ediyorsan, hadi sorularımızı cevapla…

Sonuç :
Alis
Bazıları “kediyi merak öldürür” der. Eh, kimi zaman haklılar ama pek çok şeyin başında da merak yatar. Örneğin öğrenmenin. Senin oldukça meraklı bir yapın var. Meraklı olduğun kadar cesursun da. Maceralara atılmak, yeni bir şeyler keşfetmek senin en belirgin karakter özelliğin. Bu karışıma biraz da hayal gücü eklemek gerek elbette. Ama dozunu iyi ayarlamak lazım.

4 yorum:

Betül MUTFAKTA dedi ki...

Sayfamda ödülün var kabul edersen sevinirim :))

Adsız dedi ki...

Bizde gidelim dedik ama yakınımzdaki AVM2ye henüz gelmemişti.Bugün bir bakmak lazım.Eminim güzeldir.Siz orjinal dilinde mi izlediniz yoksa türkçe mi ? Yada hem orjinal dil hemde altyazılı mı :)
sEVGİLER
a.b

bir demet feslegen dedi ki...

Betül, çok sevindim teşekkürler, hemen bakıcam :)

Red riding hood, 3 boyutlu olduğu için türkçeydi, izlemeni tavsiye ederim :)

mutfakcini dedi ki...

Alp sever mi ? Gitmeyi sitiyorum ben de aslında,sen beğendiysen ben de beğenirim tatlımmm :)