Malzemeler :
Beyaz lahana turşusu
1 soğan
2 diş sarmısak
Zeytinyağı
Pulbiber
Turşuyu suda bekletip süzelim, küçük küçük doğrayalım. Tavada ince doğranmış soğan ve sarımsakları zeytinyağı eşliğinde diriliği gidene dek soteleyelim. Turşuyu içine atıp, 1-2 dakika daha çevirelim. Pul biber ve ihtiyaç varsa tuz ilave edip, servis yapalım.
Afiyet olsun...
2 yorum:
Merhaba Eda, Esranın blogundan kalkıp geldim.. Bu turşu kavurmasını birkça kez daha gördüm ama hiç tatma imkanım olmadı. nefis birşeye benziyor. Ellerinize sağlık.
Görüşmek üzere. Sıcacık sevgiler...
http.//misss.blogcu.com
Hoşgeldin Zerrin
Ne iyi ettin de geldin...Güzel sözlerin için çok teşekkürler...Bunu ister yemek yanına garnitür gibi, ister beş çayında salata niyetine yapabilirsin.
Sevgiler
Yorum Gönder