Pazartesi, Haziran 11, 2007

Beyaz Lahana Turşusu Kavurması


Malzemeler :
Beyaz lahana turşusu
1 soğan
2 diş sarmısak
Zeytinyağı
Pulbiber

Turşuyu suda bekletip süzelim, küçük küçük doğrayalım. Tavada ince doğranmış soğan ve sarımsakları zeytinyağı eşliğinde diriliği gidene dek soteleyelim. Turşuyu içine atıp, 1-2 dakika daha çevirelim. Pul biber ve ihtiyaç varsa tuz ilave edip, servis yapalım.
Afiyet olsun...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Eda, Esranın blogundan kalkıp geldim.. Bu turşu kavurmasını birkça kez daha gördüm ama hiç tatma imkanım olmadı. nefis birşeye benziyor. Ellerinize sağlık.

Görüşmek üzere. Sıcacık sevgiler...

http.//misss.blogcu.com

bir demet feslegen dedi ki...

Hoşgeldin Zerrin
Ne iyi ettin de geldin...Güzel sözlerin için çok teşekkürler...Bunu ister yemek yanına garnitür gibi, ister beş çayında salata niyetine yapabilirsin.
Sevgiler