Cuma, Ağustos 24, 2007

Evimize Döndük

Yaz tatili bitti, ama bende bir burukluk var. Tatil dönüşleri hep hüzünlü oluyor. En fazla bir-iki gün süren geçici bir durum, ama yaşanıyor işte :) Ardında kalan deniz, kum, doğa güzellikleri, yaşananlar... Ama evimi de özlemişim doğrusu...Bebiş bile adaptasyon zorluğu çekti ilk başta. Bu tatil en çok ona yaradı, sevdikleri hep yanındaydı; anneannesi, dedesi, dayısı...Herkes onunla meşgul oldu :)
İşte tatilden bir kaç kare...





Bu son kare İnegöl yolu üzerinde bir köfteciden...Yedikçe yediren bir piyaz, o kadar lezzetli ki...Ben farkın yağdan kaynaklandığını düşünüyorum.

Diğer kareler de- burası neresi diye merak edenler için-Ayvalık-Cunda...Şeytan Sofrasında güneşin batışını izledim, Cunda'nın ara sokaklarını dolaştım, balık yedim. Tabi ki tadına bakılası diğer lezzetleri de...( Ayvalık tostu, sakızlı kurabiyesi, lor tatlısı, Ada lokması...) Pazarını gezdim. Eve getirmek için peynir, zeytin ve zeytin yağı aldım. Bol miktarda Ayvalık tostu ekmeği istifledim, buzluğa atmak için :) Daha pek çok şey yaptım ama şimdi aklıma gelmedi hepsi...Bol bol fotoğraf çekmek lazımdı ama çeşitli telaşlar dolayısı ile olmadı...Sevgili Tijen'in sitesinde çok güzel ve özenle çekilmiş Ayvalık ve Cunda fotoğrafları var, oraya bakmanızı tavsiye ederim.

Yeni tariflerle buluşmak üzere herkese sevgiler...

10 yorum:

Tijen dedi ki...

Sevgili Eda,
Bu güzellikleri tatmak büyük bir zevk vermiş olmalı. Daha nice güzel tatil geçirmeniz dileğiyle.

Adsız dedi ki...

Eda'cım boşgeldin. Ne güzel fotoraflar bunlar böyle.
Belli ki çok güzel geçmiş tatil. :)
Sevgiler...

NiNo dedi ki...

piyaaaaaaazzzzzz deniz gunes cundaaaaaaaaa :D hepsinin ayri yeri var bende nerelere gittim valla iyiki paylasmissin bu fotolari tatilden donmek zor ama evde olmakta cok guzel sevgiler

bir demet feslegen dedi ki...

Sevgili Tijen
Her sene aynı tat inan ki, 15 senedir bıkmadım, bıkamadım. Seviyorum ben oraları...Güzel dileklerin için çok teşekkürler.
Sevgiler

Sanem'ciğim
Bu sabah senin siteye geldim ama bir sorun çıktı, tekrar deneyeceğim.
Evet güzel geçti, ikimizin de çok ihtiyacı vardı tatile...
Sevgiler


Nihan'cığım
Sana güzel şeyler hatırlattıysam ne mutlu bana :))
Bizler zaten tipik evcimen insanlarız, kapıdan girer girmez ohh evimmm diyenlerden!!!
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Eda'cım, sorun şuradan kaynaklanıyor. Wordpress sunucusuna Türkiye'den giriş Türk Telekom tarafından yasaklandığı için bloğa girilmiyor. Benimle hiçbir alakası olmayan, tamamen T.Telekom'un Wordpress için aldığı bir karar bu.
Bilgisayarın ayarlarında bazı değişiklikler yaparak ben kendi bloğuma ulaşabiliyorum şu an. Uzun lafın kısası, yeni blog adresimi en yakın zamanda yazacağım sana :)

bir demet feslegen dedi ki...

Sanem'ciğim
Tamam o zaman :) Ben de endişelendim acaba ne oldu diye, o kırmızı yazıyı görünce!!Bekliyorum..
Sevgiler

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Eda hoşgeldin :)) Fotoğraflar çok güzel, piyaz nefis görünüyor, bir demet fesleğen de çok cici olmuş
Sevgiler...

bir demet feslegen dedi ki...

Burcu'cuğum
Çok sağol. Bir değişiklik yapalım dedim, beğenmene sevindim.Bu arada sen de hoş geldin :)
Sevgiler

pelin dedi ki...

merhabalar
daha yazınızı okumadan resimlerin ayvalık a ait olduğunu anladım.çok güzel bie tatil geçirmişsin.ben her sene giderdim ama bu sene elimde olmayan nedenlerden gidemedim fotoğraflarla idare ediyoruz.sevgiler

bir demet feslegen dedi ki...

Sevgili Pelin
Hoşgeldin bloguma..Demek sen de bir Ayvalık seversin...En kısa zamanda gidersin umarım..
Sevgiler